KUPON PERCUMA
Kupon

KUPON PERCUMA Tanda Terima Kasih Kami.

Posted On June 12, 2016 at 7:20 am by / No Comments

Terima kasih dapat dizahirkan melalui ucapan dan tindakan seseorang sebagai tanda menghargai sumbangan mereka dalam hidup kita. Di bulan Syawal yang berkat ini kami ingin mengambil peluang menzahirkan tanda terima kasih dengan memberi kupon percuma kepada semua pelanggan kami yang menyokong kami sejak tahun 2013 sehingga kini yang tidak putus-putus. Alhamdulillah, Terima Kasih Allah.

Terima kasih adalah tanda kita bersyukur. Sudahkan anda melafazkan syukur anda hari ini?

“Barangsiapa yang tidak mensyukuri nikmat yang sedikit, maka ia tidak akan akan mensyukuri nikmat yang banyak.” [HR: Ahmad]

 

Bermula hari ini kami akan memperkenal KUPON RM10 sebagai tanda terima kasih kami kepada anda.

Kupon ini boleh di tebus untuk pembelian produk atau servis yang kami tawarkan kepada anda. Anda boleh layari www.bgdesignresources.com untuk melihat servis @ produk yang kami tawarkan.

Setiap customer akan diberikan satu kupon RM10 ini dengan siri nombor unik yang hanya boleh digunakan sekali sahaja.

4 Langkah untuk dapatkan KUPON TERIMA KASIH.

  1. KLIK DISINI untuk daftar dan langgan newsletter dari BG Design.
  2. Selepas mendaftar anda akan pergi kepada page untuk muat turun kupon tersebut. klik “muat turun kupon di sini”. Kemudian anda boleh “save” kupon tersebut.
  3. Jika tiada kupon diberikan, cuba cek email anda dalam masa 2-3 hari, kupon anda akan di hantar terus kepada emel anda
  4. Lakukan tempahan produk atau servis kami bernilai RM100 ke atas, dan anda layak tebus RM10 untuk penjimatan poket anda.

 

TERIMA KASIH, sokongan anda semua teramat kami hargai. Kami doakan Allah membalas setiap kebaikan yang anda lakukan dengan sesuatu lebih baik di dunia dan akhirat.

“Barangsiapa yang diberikan satu perbuatan kebaikan kepadanya lalu dia membalasnya dengan mengatakan “jazaakallahu khairan (semoga Allah membalasmu dengan kebaikan), maka sungguh hal itu telah mencukupi dalam menyatakan rasa syukurnya.”  (HR. At-Tirmidzi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *